• 01

Profil

Vikargården tegnes af Rolf Kuhre og Helle Korsled.

Rolf Kuhre har 6 års erfaring som selvstændig indenfor rekrutteringsbranchen, og har tidligere arbejdet som regionschef og salgsdirektør. Han har et stort netværk indenfor mange brancher og har siden 2015 været aktiv i BNI (Business Network International).

Helle Korsled har 15 års erfaring indenfor HR og Regnskab, og har tidligere haft ledende stillinger inden for økonomi, HR Management og kundeservice. Helle har ligeledes et bredt kendskab til dansk erhvervsliv.

Vikargården er etableret i 2016 og har hovedkontor i Albertslund. Arbejdsopgaverne strækker sig fra egentlig rekruttering, hvor vi medvirker hele vejen gennem ansættelsesprocessen til vikarservice, hvor vi enten trækker på vores databank eller hurtigt skaffer egnede emner via vores netværk eller ved annoncering.

Uanset opgaven yder vi en seriøs og professionel indsats med etik og diskretion i højsædet. Vi anvender en række gennemprøvede metoder inden for rekruttering og virksomhedsanalyse og lægger stor vægt på kun at præsentere absolut egnede kandidater. Uanset opgavens art er alt papirarbejde på plads fra første dag.

Vi arbejder principielt i alle brancher, men har især erfaring og netværk inden for økonomi, finans, administration, kundeservice, salg, marketing, lager, produktion og håndværk. Alle henvendelser behandles fortroligt; for os er diskretion en selvfølge.

Jobsøger

Jobsøger

Vikargården udvælger løbende ansøgere til præsentation i virksomhederne til både faste stillinger og til vikariater. Ønsker du nye udfordringer, så kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Læs mere

Virksomheder

Virksomheder

Alle kender situationen, hvor man sagtens kan bruge en ekstra hånd. Årsagen kan være alt lige fra overvældende succes over sygdom til nye opgaver, ferietid, barselsorlov og meget andet. Vikargården rekrutterer medarbejdere til både faste stillinger og vikariater.

Læs mere