• 01

Personoplysninger

Bliv Vores nye vikar hos Vikargården

Personoplysninger


Personoplysninger

Ansvarlig for dine data i Vikiargårdens vikardatabase er:

Vikargården
Unionsvej 6
4600 Køge
Email: mail@vikargaarden.dk
CVRnr.: 38163302

Som vikar opfordrer vi dig til jævnligt at tjekke vores betingelser her på siden da ændringer kan forekomme. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Almindelige personoplysninger

De informationer du giver ved oprettelsen kan videregives til andre afdelinger af Vikargården samt til kunder i ind- og udland. Derudover kan dine oplysninger uden yderligere tilladelse videregives til tredjepart med det formål at forbedre vores registrerings- og vikarsystemer.

Følsomme personoplysninger

Det er ikke tilladt vores brugere at indtaste eller opgive personfølsomme data, herunder religion, politiske forhold eller seksuel orientering. Bliver vi bekendt med at sådanne oplysninger er registreret vil de blive fjernet. Vi opbevarer og behandler alle personfølsomme data i henhold til dansk lovgivning.

Indsigt

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i dine personlige oplysninger samt at rette i disse efter behov.

Sletning

Ønsker du at slette dine oplysninger beder vi dig skriftligt kontakte Vikargården

Vikargården forbeholder sig ret til at slette dine oplysninger hvis de strider mod danske juridiske retningslinjer.

Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke gøres ansvarlige for tab du måtte lide ved ændringer i dine data, utilgængelighed eller nedlægning af services eller funktionaliteter i vores system.

Vi kan ikke gøres erstatningsansvarlige for de informationer der findes på www.Vikargården.dk eller i vores vikardatabase.