• 01

Feriepenge

Bliv vores nye vikar hos Vikargården

Løn, feriepenge, S/H og G-dage


Timeseddel

Løn, feriepenge, S/H og G-dage

Hvornår får jeg løn?

Vikargården udbetaler løn den sidste hverdag i måneden, Det er vigtigt, at du sender din timeseddel til os senest hver mandag kl. 12.00. Vi kan ikke garantere rettidig lønudbetaling for timesedler modtaget senere end mandag.

Jeg har ikke fået løn – hvorfor?

Inden du ringer til os, beder vi dig undersøge, om du har afleveret din timeseddel rettidigt og om du har udfyldt og sendt dit skema med bank- og skatteoplysninger.

Vikargården udbetaler altid løn til din bankkonto. Skulle der være fejl eller mangler, beder vi dig ringe til os på 70 20 10 66 (hverdage fra kl. 9-15).

Er der skiftende lønninger som vikar?

Lønnen afhænger af, hvilken virksomhed du arbejder for og hvilken aftale der er indgået. Timelønnen kan derfor variere fra vikariat til vikariat

Henter Vikargården selv mit skattekort?

Vikargården henter automatisk dit skattekort fra SKAT. Derfor er det vigtigt, at du krydser den rigtige rubrik af på det udlevererede skema ’bank- og skatteoplysninger’. Skulle der være fejl eller mangler, beder vi dig ringe til os på 70 20 10 66 (hverdage fra kl. 9-15).

Hvornår modtager jeg godtgørelse for G-dage?

Det gør du, når du har afleveret dokumentation fra din A-kasse til os på at du er berettiget til G-dage.

Hvornår modtager jeg fritvalgskonto-udbetaling?

Fritvalgskonto udbetales normalt i juli og december. Hvis du har andre ønsker, beder vi dig kontakte os på 70 20 10 66 (hverdage fra kl. 9-15).

Hvordan får jeg udbetalt mine feriepenge?

Vikargården indbetaler dine feriepenge til Feriekonto. Du skal selv kontakte Feriekonto på feriekonto.dk for udbetaling af dine feriepenge. Se ledige stillinger her.